Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Facebook Twitter YouTube Rss_feed
Αρχική arrow Σύντομα νέα arrow Διάφορα arrow Kevin Ash: 10/12/1959 - 22/01/ 2013

Kevin Ash: 10/12/1959 - 22/01/ 2013

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 39
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Doom

Kevin_ash_Stelvio_smallΚορυφαίος Άγγλος δημοσιογράφος μοτοσυκλέτας και ανταποκριτής με συμπάθεια στα Moto Guzzi, παρόλο που σαν καλός επαγγελματίας δεν χάριζε τίποτα  όταν τα δοκίμαζε .

Την δεκαετία του 1990 αφού πέρασε απο το συντακτικό προσωπικό του Fast bikes, μετακόμισε ως υπεύθυνος δοκιμών στο MCN, ένα πολύ σημαντικό περιοδικό για τον ειδικό τύπο της Βρετανίας. Η πιθανή προαγωγή του στην ομάδα έκδοσης του MCN δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε, καθώς θα περιόριζε τον διαθέσιμο του χρόνο  για δοκιμές μοτοσυκλετών και προτίμησε τον ρόλο του ελεύθερου ανταποκριτή με βασικό συνεργάτη την "The Daily Telegraph". Απο τις αρχές του '90 πρόβλεψε την άνοδο της μοτοσυκλέτας ως μέσο διασκέδασης  "ελεύθερου χρόνου" και σίγουρα σήκωσε απο τις καρέκλες πολλούς παλιούς μοτοσυκλετιστές που τα είχαν παρατήσει, με τον τρόπο γραφής και τον ενθουσιασμό του. Εξαιρετικός οδηγός στον δρόμο και στην πίστα, μπορούσε να φέρει την μοτοσυκλέτα στα όρια της και να μεταφέρει την εμπειρία στους αναγνώστες του.

Τέστ Stelvio 2011
"...τα Moto Guzzi πολλές φορές είναι σχεδόν εκεί...αλλά όχι τελείως. Έχουν τις προδιαγραφές, την εμφάνιση, την δύναμη, υπάρχει συμπάθεια για αυτήν την 90χρονη εταιρεία, αλλά μετά κάποιο εκνευριστικό ελάττωμα τα χαλάει όλα. Το νέο Stelvio τελικά σπάει αυτήν την "κακή" παράδοση. Με κύριο αντίπαλο του την BMW R1200GS, αν προτιμήσεις το Guzzi έναντι της BMW αυτήν την φορά δεν θα χρεωθείς ως εκκεντρικός. Η Moto Guzzi τα κατάφερε, το Stelvio είναι πραγματικός αντίπαλος, και για αρκετούς αναβάτες μια καλύτερη επιλογή."


Ο Kevin Ash "έφυγε"  την Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 σε ατύχημα στην Νότια Αφρική κατά την διάρκεια παρουσίασης και δημοσιογραφικής δοκιμής της  νέας ΒΜW 1200GS. Τα αίτια του ατύχηματος είναι υπο έρευνα απο την αστυνομία και την BMW ως διοργανώτρια.

Φωτο: Milagro

Copyright © guzzista.gr

< Προηγούμενα Επόμενα >

Σχετικοί σύνδεσμοι

Facebook google_plus linkedin Twitter YouTube Flickr Rss_feed
Πάνω