Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
Facebook Twitter YouTube Rss_feed
Αρχική arrow Άρθρα arrow Τεχνικά arrow Εγκατάσταση βάσης πινακίδας:CATEYE-2

Εγκατάσταση βάσης πινακίδας:CATEYE-2

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 36
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Doom

300375039Αγοράστηκε απο Stein-Dinse και έφθασε σπίτι σε ένα κουτάκι πλήρως αποσυναρμολογημένη. Όπως αναφέρει στην περιγραφή είναι ένα προιόν που φτιάχνεται απο την Rossopuro και έχει καλή ποιότητα κατασκευής αλλά το περίεργο και απαράδεκτο είναι οτι δεν έχει οδηγίες δεσίματος και τοποθέτησης. Για το δέσιμο με λίγη κοινή λογική όλα πήγαν καλά, για την τοποθέτηση και σύνδεση των ηλεκτρικών χρειάστηκε ψάξιμο.

  • Αφαιρούμε το πλαστικό κάλυμα της ουράς του V11
  • Αφαιρούμε τον πλαστικό original  λασπωτήρα με το πίσω φώς και το μικρό υποπλαίσιο που τον στηρίζει.
  • Τοποθετούμε το CATEYE με τους αποστάτες και βίδες που έχει το κιτ.
  • Σύνδεση ηλεκτρικών: ενώνουμε παράλληλα τα ίδιου χρώματος καλώδια απο τα δύο φωτιστικά σώματα του νέου λασπωτήρα, και τοποθετούμε ακροδέκτες συμβατούς με τα εργοστασιακά βύσματα της καλωδίωσης του V11. Η συνδεσμολογία είναι όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

Αν τα χρώματα  των καλώδιων στα φώτα του νέου λασπωτήρα είναι διαφορετικά, ένας εύκολος τρόπος να βρούμε πιο είναι η γείωση είναι με ένα πολύμετρο στην θέση για ohm να γειώσουμε ένα ακροδέκτη του πολύμετρου στο σασί και με τον άλλον να μετρήσουμε κάθε καλώδιο ξεχωριστά. Αυτό που έχει μηδενική τιμή είναι η γείωση (εξαρτάται απο την ακρίβεια του πολύμετρου).Τα άλλα δύο καλώδια: το ένα είναι για τα φώτα πορείας που είναι πάντα ανοιχτά (μοντέλα 2003+), και το άλλο έχει τάση μόνο όταν πατάμε φρένο καθώς το ελέγχει η βαλβίδα stop.

Copyright © guzzista.gr

300375039
IMG 0570
IMG 0571
IMG 0572
IMG 0573
IMG 0574
IMG 0576
IMG 0577
IMG 0600
IMG 0602

< Προηγούμενα Επόμενα >
Facebook google_plus linkedin Twitter YouTube Flickr Rss_feed
Πάνω