Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
Facebook Twitter YouTube Rss_feed
Αρχική arrow Ποιοί είμαστε arrow Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Έχει γραφτεί από guzzista.gr

periexomeno

Όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου προέρχεται απο απλούς θαυμαστές της Moto Guzzi, έχει καθαρά πληροφοριακό και ενδεικτικό χαρακτήρα, άνθρωποι είμαστε, κάποια λάθη μπορεί να υπάρχουν. Το όμορφο μιας κοινότητας έιναι οτι η συλλογική παρατήρηση διορθώνει τα περισσότερα λάθη, και αυξάνει τις πηγές διασταύρωσης. Πάντα υπάρχει το περιθώριο βελτίωσης άρθρων όταν βρίσκουμε πρόσθετες πηγές. Όλα τα κείμενα γράφονται απο μέλη της κοινότητας, σε όποιες περιπτώσεις το κείμενο προκύπτει απο μετάφραση λέξη προς λέξη θα αναφέρεται το όνομα αρχικού συγγραφέα, σύνδεσμος πρός το αρχικό κείμενο αν είναι δημοσιευμένο στο διαδίκτυο, και το όνομα του μεταφραστή-μέλους.

Κείμενα και παρατηρήσεις γνώμης αφορούν τον συγγραφέα τους, και δεν σημαίνει οτι το guzzista.gr τα υιοθετεί. Στην ενότητα "Σύντομα νέα" δελτία τύπου και ανακοινώσεις τρίτων δημοσιευόνται ως έχουν. Για άρθρα και φωτογραφίες φίλων που μας δίνεται η άδεια αναδημοσίευσης, θα υπάρχει σαφής αναφορά σε συγγραφέα, φωτογράφο, μέσο πρώτης δημοσίευσης κλπ.

Ο παρών ιστότοπος δεν έχει κανένα εμπορικό σκοπό, παρά μόνο πληροφορίες, και ιστορικά στοιχεία για την Moto Guzzi και τις μοτοσυκλέτες της. Το περιεχόμενο του διατίθεται δωρεάν και είναι αποκλειστικά για προσωπική χρήση μελών και επισκεπτών με κριτική σκέψη πάντα και με προσωπική τους ευθύνη. Δεν είμαστε αυθεντίες.

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται στα άρθρα είναι ενδεικτικές, η χρήση τους γίνεται μόνο για πληροφοριακό σκοπό και καλύτερη παρουσίαση των άρθρων. Προσπαθούμε να ελέγχουμε τα δικαιώματα τους και να ζητάμε άδεια χρήσης, αλλά σε περίπτωση λάθους, αν κάποιος κατέχει το copyright μίας φωτογραφίας και έχει αντίρρηση για την αναδημοσίευσης της, μπορεί να μας ενημερώσει για να αφαιρεθεί το συγκεκριμένο υλικό.

Άρθρα που αναδημοσιεύουμε κατόπιν αδείας, και δικαιώματα copyright τρίτων παραμένουν στους αρχικούς ιδιοκτήτες τους. Δεν επιτρέπεται η συνολική αναδημοσίευση ή επεξεργασία πρωτότυπων κειμένων (συμπεριλαμβανομένων μεταφράσεων στα Ελληνικά) και φωτογραφιών χωρίς την ρητή άδεια μας.

Αναφορά ή μερική παραπομπή (quote) μέσω τρίτων ιστότοπων/forum/blog σε κείμενα/άρθρα του guzzista.gr, πρέπει να συνοδεύεται απο ενεργό σύνδεσμο (άμεσο link) προς το συγκεκριμένο κείμενο/άρθρο, και το όνομα του δημιουργού του. Είναι η μόνη ηθική ανταμοιβή των συγγραφέων των άρθρων. Για ασφαλή περιήγηση σε εξωτερικούς σύνδεσμους που οδηγούν σε τρίτους ιστότοπους, διατηρείτε ενημερωμένο antivirus λογισμικό.

Ο διαδικτυακός τόπος αναπτύχθηκε με τα εργαλεία ελεύθερου λογισμικού ανοιχτού κώδικα ELXIS open source CMS. Η πρόσβαση στον παρόν ιστότοπο σημαίνει οτι οι επισκέπτες έχουν γνώση, κατανοούν και αποδέχονται τους παραπάνω όρους σε κάθε επίσκεψη τους.

Πάνω