Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
Facebook Twitter YouTube Rss_feed
Αρχική arrow Σύντομα νέα arrow Διάφορα arrow Piaggio:Νέο κέντρο σχεδιασμού

Piaggio:Νέο κέντρο σχεδιασμού

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 5
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Piaggio

piaggiodesign2Ένα νέο κέντρο σχεδιασμού θα δημιουργήσει το Piaggio Group στις Η.Π.Α., σύμφωνα με δηλώσεις που πραγματοποίησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Roberto Colaninno.

Ειδικότερα, το νέο κέντρο σχεδιασμού του ομίλου θα ονομάζεται Advanced Design Center και οι εγκαταστάσεις του θα βρίσκονται στην Pasadena της California. Η ανακοίνωση από τον Colanino έγινε κατά το ετήσιο συνέδριο των αμερικανών εμπόρων, του Group, που πραγματοποιήθηκε στο Miami. Επικεφαλής του κέντρου θα είναι ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής Miguel Galluzzi. Μερικές από τις πιο διάσημες μοτοσικλέτες που έχει δημιουργήσει είναι τα Ducati Monster, Cagiva Raptor και φυσικά το Aprilia RSV4.

«H ίδρυση του κέντρου σχεδιασμού στην Καλιφόρνια ανοίγει ένα παράθυρο στις αλλαγές που θα λάβουν μέρος στην κοινωνία μας, στον τρόπο ζωής μας και στα αστικά και μητροπολιτικά κέντρα, τα επόμενα χρόνια» δήλωσε ο Colanino και πρόσθεσε «Αυτή τη χρονιά θα αυξήσουμε την ανάπτυξη μας σε παγκόσμιο επίπεδο και σε συνδυασμό με τη διαρκή επέκταση των βιομηχανικών και εμπορικών λειτουργιών μας, σε όλο τον κόσμο, βάζουμε σε δράση μία πολιτική «έξυπνης παγκοσμιοποίησης» ώστε να δημιουργήσουμε ένα διεθνές σύστημα ειδίκευσης και έρευνας στους τομείς του στιλ και της προώθησης προϊόντων. Πριν από μερικές εβδομάδες ξεκίνησε η λειτουργία ενός κέντρου προώθησης προϊόντων στην Mantua της Ιταλίας αποτελούμενο από μία ομάδα νέων μάρκετινγκ μάνατζερ που προέρχονται από όλη την Ευρώπη και την Ασία. Το νέο κέντρο σχεδιασμού στην Pasadena θα βρίσκεται όχι μόνο στην αιχμή των σχεδιαστικών εξελίξεων αλλά θα συνεργάζεται και με τα καλύτερα πανεπιστήμια και κέντρα έρευνα στον κόσμο.»

piaggiodesign1Παράλληλα με την ανακοίνωση για το Advanced Design Center το Piaggio Group προχώρησε και στην επίσημη παρουσίαση των Moto Guzzi California και Aprilia Caponord 1200 στο αμερικάνικο κοινό. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρίας η παγκόσμια παρουσίαση του νέου ιταλικού cruiser θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Φθινόπωρο στις ΗΠΑ. Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η κίνηση αφού η αμερικάνικη αγορά αναμένεται να απορροφήσει και το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής του California.

< Προηγούμενα Επόμενα >

Σχετικοί σύνδεσμοι

Facebook google_plus linkedin Twitter YouTube Flickr Rss_feed
Πάνω