Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
Facebook Twitter YouTube Rss_feed
Αρχική arrow Σύντομα νέα arrow Διάφορα arrow "Girl meets the bike": έρωτας μe ένα Guzzi

"Girl meets the bike": έρωτας μe ένα Guzzi

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 63
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Doom

GMTBΟ ανεξάρτητος κινηματογραφιστής-σκηνοθέτης Eric Tretbar, χάρη σε μια δικτυακή χορηγία τέλειωσε την τελευταία του ταινία "Girl meets the bike". Είναι η ιστορία της Κat, μιας κοπέλλας  ερωτευμένης με τα Guzzi και της ανεξαρτησίας που συμβολίζουν.

Η αλήθεια είναι οτι το διαδίκτυο προσφέρει πλέον τρόπους για πραγματοποίηση ονείρων που πριν λίγα χρόνια ήταν αδύνατα. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που ειδικεύονται στην συγκέντρωση χρηματικών ποσών, απο επισκέπτες που μοιράζονται το όραμα του δημιουργού παρόλο που το τελικό αποτέλεσμα είναι άγνωστο. Με την βοήθεια του www.kickstarter.com ο Eric Tretbar κατόρθωσε να συγκεντρώσει  10,000$ για να τελειώσει την ταινία του.

Η ιστορία της Kat, μιας νεαρής δασκάλας, ξεκινάει με την αγορά ενός  Guzzi 1000S για το οποίο ξοδεύει τα χρήματα του νυφικού της, αφήνει τον αυταρχικό αρραβωνιαστικό της, και κάνει νέες μοτοσυκλετιστικές παρέες απολαμβάνοντας την ανεξαρτησία της. Καθώς μαθαίνει να οδηγάει, αξιολογεί ακόμα και τις συμβουλές που της δίνουν. Μήπως είναι μια μορφή ελέγχου της παρέας που απειλεί την νέα της ανεξαρτησία, ή απλώς θέλουν να μην σπάσει το κεφάλι της; Αγνοώντας όλες τις συμβουλές, συμμετέχει σε ένα rally 400 μιλίων κυριολεκτικά πέρα απο τις δυνατότητες της. Η πτώση είναι αναπόφευκτη, θέλει να εγκαταλείψει αλλά τελικά η μοτοσυκλέτα που της έδωσε την ελευθερία που έψαχνε σπρώχνει το κορίτσι να συνεχίσει.

Το GIRL MEETS THE BIKE είναι μια ιστορία έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά όχι για τον συνηθισμένο λόγο. Η Kat εκφράζει όλο το πάθος του ερωτευμένου για πρώτη φορά με μια μοτοσυκλέτα ή ένα άλλο άτομο, και οι νέες της παρέες με τις προεκτάσεις σχέσεων δημιουργούν πιο περίπλοκες καταστάσεις. Αλλά τελικά η Kat στην μοτοσυκλέτα βλέπει την ευκαιρία της να είναι ελεύθερη. Και ποιός δεν αγαπάει να είναι ελεύθερος;

Με ένα 1000S σε πρώτο ρόλο, χωρίς να την έχω δεί, ...είναι μια υπέροχη ταινία!

Πηγή: girlmeetsbikemovie

www.insella.it
Copyright © guzzista.gr

< Προηγούμενα Επόμενα >

Σχετικοί σύνδεσμοι

Facebook google_plus linkedin Twitter YouTube Flickr Rss_feed
Πάνω