Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
Facebook Twitter YouTube Rss_feed
Αρχική arrow Σύντομα νέα arrow Εκδηλώσεις arrow Τατόι 2013: ετοιμασίες

Τατόι 2013: ετοιμασίες

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 75
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από guzzista garage

V50_monza

Οι συνήθεις ύποπτοι με τα Guzzi αν και κράτησαν χαμηλό προφίλ μέχρι τελευταία στιγμή για να αιφνιδιάσουν φίλους και αντίπαλους, είναι στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για το 2ο Τατόι circuit ΦΙΛΠΑ.

Το Airone 250 του 1952 που είχε συμμετάσχει και στο 1ο Τατόι θεωρήθηκε έτοιμο για το event, αν και ακόμα περιμένει μια αλλαγή λαδιών για να αντέξει στην πρόσθετη πίεση της κατηγορίας super classic (ο θεός βοηθός!).

Αντίθετα μεγάλη είναι η κινητικότητα πάνω απο το V50 Monza που ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στην regularity. Αφού αγοράστηκε απο το internet το απόλυτο βιβλίο βελτιώσεων " Ο μικρός τιουνεράς" (αγγλ. τίτλος: The small veltiotis), εφαρμόστηκαν ευλαβικά όλα τα κεφάλαια προετοιμασίας για αγωνιστική συμμετοχή.

V50_monza_2

Πρωτη εργασία το γυάλισμα βαλβίδων στο οποίο το βιβλίο αφιέρωνε ολόκληρο κεφάλαιο για τα κέρδη στην απόδοση αν και κάποια σημεία δεν ήταν ξεκάθαρα, οπότε δούλεψε η φαντασία μας.

V50_monza_3

Μετά περάσαμε στην αύξηση συμπίεσης, όπου σίγουρα θα έχουμε κερδίσει 10 ίππους, καθώς τρομπάραμε ασταμάτητα για 24 ώρες.

V50_monza_4

Για το τέλος κρατήσαμε μια μέθοδο που περιγραφότανε ως κατέβασμα "καπακιού" και ανέφερε σημαντική βελτίωση επιδόσεων. Αν και δεν μπορέσαμε  να εξηγήσουμε μηχανολογικά πως θα συμβεί αυτό, αν πρέπει να κατεβάσουμε και τα δύο καπάκια ή το ένα μόνο, το κάναμε μιας και ...δεν μπορεί, τα βιβλία κάτι παραπάνω ξέρουν απο εμάς!

Τατόι ερχόμαστε!!!

Copyright © guzzista.gr

< Προηγούμενα Επόμενα >

Σχετικοί σύνδεσμοι

Facebook google_plus linkedin Twitter YouTube Flickr Rss_feed
Πάνω