Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
Facebook Twitter YouTube Rss_feed
Αρχική arrow Σύντομα νέα arrow Εκδηλώσεις arrow 2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013

2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 25
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από ΦΙΛΠΑ

Tatoi_2013

H ΦΙΛΠΑ διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την αναβίωση του ιστορικού Σιρκουί Τατοΐου με τη συμμετοχή σπάνιων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Η εκδήλωση «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013» θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου 2013 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου.

Το «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013», αποτελεί μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που ζωντανεύει αναμνήσεις από θρυλικές στιγμές αγώνων της περιόδου 1956-1982, με μοναδικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες και κορυφαίους οδηγούς. Στη φετινή εκδήλωση θα συμμετάσχουν πάνω από 150 ιστορικά αυτοκίνητα, και 60 μοτοσικλέτες, ενώ θα παρελάσουν εντυπωσιακά προπολεμικά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα που έτρεξαν στο Τατόι και αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Την εκδήλωση έχει προσκληθεί να τιμήσει και φέτος με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης.

Η εκδήλωση, που είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ξεκινάει το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. με τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων που θα συμμετάσχουν, και συνεχίζεται με δοκιμαστικούς γύρους αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Την Κυριακή 16 Ιουνίου, αντίστοιχα από τις 9:00 π.μ., θα γίνουν αγώνες ακρίβειας (Regularity) ιστορικών αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και super classic.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές. Μέρος των εσόδων θα διατεθει από τη ΦΙΛΠΑ για την οικονομική στήριξη των ΜΚΟ: "ΧΑΡΑ", "ΚΙΒΩΤΟΣ" και "ΦΛΟΓΑ".

Σχετικά με τη ΦΙΛΠΑ:

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1972 και αποτελεί ένα από τα παλαιότερα μέλη της FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens). Τα μέλη της ΦΙΛΠΑ είναι σήμερα περισσότερα από 1.300 και τα ενώνει το όραμα της διάσωσης και αποκατάστασης Παλαιών Συλλεκτικών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών. Στα 41 χρόνια λειτουργίας της έχει συμβάλλει ουσιαστικά και θεσμικά στη διάσωση χιλιάδων κλασσικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, τη διάδοση των πολιτιστικών αξιών του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της άμιλλας και τη μετάδοση της αγάπης και του πάθους για το Παλαιό Όχημα. Παράλληλα η ΦΙΛΠΑ συμβάλει ενεργά με την οικονομική αρωγή της πρός κοινωνικούς οργανισμούς φιλανθρωπικού χαρακτήρα ή αναξιοπαθούσες οικογένειες.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΦΙΛΠΑ
Βύρων Ε. Ρηγινός,
Υπεύθυνος Επικοινωνίας εκδήλωσης «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013»,
Τηλ.: 210-6534 700, 210-8086235
Κιν.: 6973-393179

http://www.philpa.gr/

< Προηγούμενα Επόμενα >

Σχετικοί σύνδεσμοι

Facebook google_plus linkedin Twitter YouTube Flickr Rss_feed
Πάνω