Σάββατο, 27 Απριλίου 2024
Facebook Twitter YouTube Rss_feed
Αρχική arrow Άρθρα arrow Εκδηλώσεις-συμμετοχές

Εκδηλώσεις-συμμετοχές

ΑΕΤΟΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ 2014

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 22
Έχει γραφτεί από Doom

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η 3η Συγκέντρωση Moto Guzzi - Αετοί στο Πήλιο-2014, με μαζική συμμετοχή απο τις παρέες  guzzisti της Αθήνας, του Βόλου και της Θεσσαλονίκης.

101

Διαβάστε περισσότερα...

ΑΕΤΟΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ 2014: Πρόγραμμα

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 49
Έχει γραφτεί από Guzzisti Hellas

4-6 Ιουλίου, tο βουνό των Κενταύρων θα ακούσει Ιταλικές μελωδίες απο Lafranconi, Agostini, Mistral, και άλλους Ιταλούς συνθέτες, καθώς για το 2014 οι Αετοί πετούν στο Πήλιο. Μια εκδήλωση που γίνεται θεσμός για τις αγαπημένες μας Moto Guzzi, για κάθε Έλληνα Guzzista, αλλά και για τους φίλους των αετών του Mandello del Lario.

aetoi_2014

Διαβάστε περισσότερα...

2ο Τατόι circuit 2013: start your engines

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 59
Έχει γραφτεί από Doom

Tatoi2013_01Η ΦΙΛΠΑ και η Λέσχη Φίλων Κλασσικής μοτοσυκλέτας ζωντάνεψε για δεύτερη φορά το ιστορικό circuit στο αεροδρόμιο του Τατοίου, και παρά τα προβλήματα και την τελευταία στιγμή συμμετοχή του Airone καταφέραμε να είμαστε πάλι παρών.

Διαβάστε περισσότερα...

Τατόι ΦΙΛΠΑ: ημέρα αγώνα

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 286
Έχει γραφτεί από Guzzista garage

Airone_2Ξημέρωμα η ομάδα του Guzzista garage μπήκε σε κίνηση. Ο πρώτος καφές της ημέρας και η λίστα ελέγχου βοήθησαν να μπούν όλα στο φορτηγό. "Το μηχανάκι το πήραμε ρε παιδιά?" ".....εεεε καπου νομίζω οτι το είδα!" "Μην σπρώχνεις.." "Δεν φαίνεται..." "...ωχ!!!" "... μέσα είναι!".

Διαβάστε περισσότερα...

Αετοί στον Πλαστήρα

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 267
Έχει γραφτεί από guzzista.gr

Plastirasite2

Εκεί που η λίμνη συναντάει το βουνό, θα μαζευτούν οι αετοί να πούν παραμύθια. 150,000χλμ με ένα σετ τακάκια!!! γιατί η βενζίνη δεν είναι απαραίτητη για τα Guzzi!!! ...μυστικά 90 χρόνων!!!

7-8 Ιουλίου 2012, Νεοχώρι, Λίμνη Πλαστήρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Classic Trophy 2012

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 53
Έχει γραφτεί από Doom

1_trophyΕνόψει εκλογών και αστάθειας γενικά, οι σταθερές αξίες εκτιμούνται. Το φετινό 19o Classic Trophy ήταν όπως πάντα, ένα διήμερο οδήγησης μοτοσυκλέτας, κάθαρση για νού και ψυχή.

Διαβάστε περισσότερα...

GMG 2011/90 χρόνια Moto guzzi

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONOFF / 238
Έχει γραφτεί από Dakota

gmg_2011Πέρα από κάθε προσδοκία ήταν ο αριθμός των συμμετεχόντων, ο οποίος υπερέβη τους 20.000. 40% από αυτούς ήταν Ιταλοί, και 60%  Guzzisti εκτός Ιταλίας, από συνολικά 52 χώρες. Οι συμμετέχοντες μαζεύτηκαν στο Mandello del Lario, το τριήμερο 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου του 2011 για να γιορτάσουν την 90η επέτειο της Moto Guzzi μιας μάρκας μοτοσικλετών από τις πλουσιότερες σε ιστορία και με φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα...

Classic endurance 2012

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 40
Έχει γραφτεί από Doom

10o-1

Γιατί να ξυπνήσεις στις 05,30 το πρωί;  Έχει πλάκα να πονάνε τα μαλακά σου μόρια στο τέλος της ημέρας; Σε ποιό event συμμετάσχεις με μοτοσυκλέτα 40 ετών και είσαι στην κατηγορία "Μοντέρνα"; Που τα πάνε τα σαράβαλα θα ρωτήσει ο άσχετος; Δεν λυπούνται να ταλαιπωρούν κλασσικές μοτοσυκλέτες; (ο γνώστης).

Διαβάστε περισσότερα...

Σχετικοί σύνδεσμοι

Facebook google_plus linkedin Twitter YouTube Flickr Rss_feed
Πάνω