Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
Facebook Twitter YouTube Rss_feed
Αρχική arrow Σύντομα νέα arrow Εκδηλώσεις arrow 2o Raduno Area Mediterranea- Moto Guzzi World Club

2o Raduno Area Mediterranea- Moto Guzzi World Club

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 71
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Doom

Raduno_small25-27 Απριλίου -  για πρώτη φορά έγινε Διεθνής συγκέντρωση Moto Guzzi στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Καλαμπάκα και την περιοχή των Μετεώρων.

Διοργανωτής το Moto Guzzi World club και η τοπική Area Mediterranea λέσχη (ΕΛMG) οι οποίοι πάλεψαν  για την επιτυχία της εκδήλωσης, αν και ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος. Παρασκευή, είχε άστατο καιρό με τοπικές βροχές, αλλά το Σάββατο η βροχή ήταν σχεδόν μόνιμη, και προς το βράδυ εξελίχθηκε σε χαλάζι. Σημαντική  βοήθεια στην διοργάνωση ήταν η συνεργασία των Δημοτικών αρχών που είχαν δεσμεύσει την  πλατεία Ρήγας Φερραίος της Καλαμπάκας για τις συναυλίες και τους guzzisti επισκέπτες, και της τοπικής λέσχης μοτοσυκλέτας ΜΟΛΕΚ.

Το MG World club εξασφάλισε μεγάλη συμμετοχή των Ιταλών (και άλλων Ευρωπαίων)  guzzisti με αποτέλεσμα περισσότερα απο 200 Moto Guzzi να βγούν απο το πλοίο ξημερώματα Παρασκευής στην Ηγουμενίτσα με τελικό προορισμό την Καλαμπάκα. Απο ελληνικής πλευράς  οι συμμετοχές ήταν περίπου 45+- Guzzi, με κύριο όγκο την συμμετοχή του Guzzisti Hellas (μέλος του  MG World Club).  Μέλη του ήρθαν απο όλη την Ελλάδα (Αθήνα, θεσσαλoνίκη, Βόλο κλπ), με περισσότερες απο 30 Moto Guzzi (περίπου 40 άτομα με τους συνοδούς),  αν και δικαιωματικά το βραβείο απομακρυσμένης συμμετοχής πάει στους φίλους Τάκη και Δέσποινα απο την Μυτιλήνη, που εκτός της οδικής απόστασης είχαν και 24 ώρες πλοίο για να είναι στην γιορτή των Guzzisti.

Εντυπωσιακό στοιχείο οτι παρά την κακοκαιρία, το πρόγραμμα εξελίχθηκε κανονικά με βόλτες σε σημεία ενδιαφέροντος, δείγμα οτι τα Guzzi και οι guzzisti δεν φοβούνται το νερό. Επικρατέστερο μοντέλο της εκδήλωσης ήταν η California σε όλες τις εκδόσεις και ηλικίες. Αισθητή ήταν η παρουσία των νέων Cali 1400  touring και custom με περισσότερες απο 15 μοτοσυκλέτες.

Φωτογραφίες-video: απο συμμετέχοντες

Copyright © guzzista.gr

< Προηγούμενα Επόμενα >

Σχετικοί σύνδεσμοι

Facebook google_plus linkedin Twitter YouTube Flickr Rss_feed
Πάνω